Бишевац играч мјесеца у Француској

Милан Бишевац наставља са сјајним партијама у француској лиги, за шта су почеле да стижу и званичне потврде. Фудбалер Пари Сен Жермена и репрезентативац Србије Милан Бишевац проглашен је играчем мјесеца у француској лиги. Дефанзивац „светаца" играо је сјајно током целог месеца јануара, а његова екипа је забиљежила, у великој мери и због њега, све […]

петак, 10 фебруара, 2012 / 07:37

Милан Бишевац наставља са сјајним партијама у француској лиги, за шта су почеле да стижу и званичне потврде. Фудбалер Пари Сен Жермена и репрезентативац Србије Милан Бишевац проглашен је играчем мјесеца у француској лиги.

Дефанзивац „светаца" играо је сјајно током целог месеца јануара, а његова екипа је забиљежила, у великој мери и због њега, све четири победе.

Доласком Карла Анчелотија на клупу екипе из француске престонице некадашњи фудбалер Црвене звезде добио је прилики да се опроба и на својој некадашњој позицији, десном беку, што је очигледно био пун погодак.

Са 55 одсто гласова, српски интернационалац је иза себе оставио Лорика Ремија из Марсеља са 32 одсто гласова, и Оливијеа Гируа из Монпељеа са 13.

Ово је четврти пут у сезони да један играч Пари Сен Жермена добије признање за најбољег играча. Прије Бишевца, то су били Хавијер Пасторе, Нене и Салваторе Сиригу.Оставите одговор