Бир фест: Радили ножеви, 18 повријеђених

Непозната особа избола је ножем 10 посjетилаца Бир феста прошле ноћи у Београду, рекли су агенцији Бета у Бироу за сарадњу са медијима МУП. Како су навели, још увијек непозната особа је тешко повриједила троје посјетилаца Бир феста, а њих седам је лакше повријеђено. Како су рекли у Хитној помоћи, на Бир фесту у Београду […]

субота, 20 августа, 2011 / 11:52

Непозната особа избола је ножем 10 посjетилаца Бир феста прошле ноћи у Београду, рекли су агенцији Бета у Бироу за сарадњу са медијима МУП.

Како су навели, још увијек непозната особа је тешко повриједила троје посјетилаца Бир феста, а њих седам је лакше повријеђено.

Како су рекли у Хитној помоћи, на Бир фесту у Београду је прошле ноћи повријеђено више од 18 особа, али тај број није коначан, јер су неки збринути на лицу мјеста.

На 25-годишњу страну држављанку око 1.30 је пала заштитна ограда и она је са повредама кичме и врата збринута у Ургентном центру. Приликом пада ограде на Бир фесту је повријеђен и мушкарац стар 30 година који је са повредама главе превезен неурохирургу у Ургентни центар.

Око два сата после поноћи, на Бир фесту у Београду је повријеђен мушкарац стар око 20 година који је са раном испод десног ока, посјектоинама, великим бројем хематома и отоцима превезен, такође, у Ургентни центар.

У истој интервенцији, мушкарац стар око 20 година са ранама на глави превезен је код неурохирурга у Ургентни центар, а мушкарац око 35 година је задобио оштрим предметом убодне ране по тијелу и пребачен је на ортопедију па на хиругију Ургентног центра.

Такође, на Бир фесту у Београду, ножем је убоден и 23-годишњи мушкарац око 2.27 ујутро и он је са повредама стомака одвезен хирургу у Клиничко-болнички центар Бежанијска коса.

Око 2.33 ножем је убоден у стомак и 27-годишњи мушкарац који је пребачен на реанимацију Ургентни центар. Он је збринут у шатору на лицу мјеста.

Око 2.35, мушкарац стар око 20 година оштрим предметом је убоден у раме и збринут на лицу места, а још један мушкарац око 20 година убоден је у задњи дио тијела, такође, збринут на лицу мјеста и пребачен у Ургентни центар.

У тучи на Бир фесту око пет сати ујутро повријеђени су и 34-годишњи мушкарац који је са преломом носа, контузијом главе и другим повредама вожен неурохирургу, као и дечко стар 25 година који је одбио превоз до болнице.0 КОМЕНТАРА