Биолошко оружје ненађено у Ираку, нашло се у америчким лабораторијама у Украјини

У Херсону, граду који су заузеле војне снаге под командом Москве, нађене су лабораторије, за које Русија тврди да су направљене на основу споразума са Министарством одбране Сједињених Америчких Ентитета.

петак, 11 марта, 2022 / 14:55

Пројекат који је Министарство одбране Руске Федерације обзнанило као "Р-781", бавило се могућношћу војне употребе болести као што су куга, бруцелоза, лектоспироза, ботулизам, филовируси и коронавируси. Експериментисало се на шишмишима (код нас у зоологији познатим као летипас) са којих се сматра да је у Кини болест Ковид-19 прешла на људску врсту

То кореспондира са вијешћу коју је Фронтал.РС објавио 2017. године, када су ваздухопловне снаге САД расписале конкурс да се купују узорци ДНК и синовијалне мембране "европоидних Руса". Синовијална мембрана садржи стем ћелије, које су потпуно откључане и од којих се могу направити било које друге ћелије, односно да синовија може да призива имуну реакцију организма, па им је зато интересантна.

Како ствари стоје, може се десити да Руси докажу како су САД заправо одговорне за епидемију вируса Сарс – КОВ-2

Руска авијација је категорички одбила могућност да је јуче гађала било какве циљеве на земљи у Маријупољу, тако да приче о њиховом уништавању болнице бр. 3 које су обишле свијет, сматрају провокацијом и ратном игром. Одговор је да би, у случају да је то била авиобомба, дошло до екслозије која не би оставила ништа од зидова здања, који још увијек стоје. Они истичу да је неонацистички батаљон Азов направио од болнице своје утврђење.

Публика која има приступ друштвеним мрежама које нису санкционисане од стране Запада, већ је видјела разоткривање једне сцене, у којој је веома добро позната блогерка из Маријупоља која се бави шминкањем се појављује у више различитих кадрова и ситуација. Такав начин информатичког ратовања, наноси велику штету управо стварним причама о патњи становништва ухваћеног између двије ватре, али Кијев очигледно је заинтересован само за оне који се налазе на Западу, а никако у Русији.

На западу ове приче могу и проћи, јер се искључују руски канали информисања и очигледни демантији овог типа не могу да дођу до њих.

Тако се сада и изјаве Дагласа Мекгрегора, пензионисаног пуковника америчке војске и бившег високог савјетника у Министарству одбране САД, који је изнио своју оцјену руске операције као сувише њежне на националној телевизији Фокс њуз. На друштвеним мрежама попут Твитера, ФБ, Инстаграма, које су у Русији угашене, у остатку свијета се овај иступ цензурише као "дјеломично тачан".

Покушавање истинитог информисањана америчким друштвеним мрежама је битка изгубљена унапријед, те би Срби, што прије могуће, а ја на то позивам одавно, морали да развију своју своју друштвену мрежу. Руси, да немају ВКонтакте, били би у великом проблему како информисати сопствени народ.