БиХ: Напредак оружаних снага

САРАЈЕВО – Министар одбране БиХ Селмо Цикотић захвалио је шефу за војну сарадњу Савезничке команде здружених снага у Напуљу, бригадном генералу Герхарду Шулцу на његовом личном доприносу и сарадњи између Министарства одбране БиХ и НАТО команде у Напуљу. Током опроштајне посјете Министарству одбране, Цикотић је пожелио Шулцу много успјеха на новој дужности и наставку његове […]

петак, април 8, 2011 / 20:00

САРАЈЕВО – Министар одбране БиХ Селмо Цикотић захвалио је шефу за војну сарадњу Савезничке команде здружених снага у Напуљу, бригадном генералу Герхарду Шулцу на његовом личном доприносу и сарадњи између Министарства одбране БиХ и НАТО команде у Напуљу.

Током опроштајне посјете Министарству одбране, Цикотић је пожелио Шулцу много успјеха на новој дужности и наставку његове каријере, саопштено је из Министарства.

Говорећи о сарадњи са Министарством одбране и Оружаним снагама БиХ, Шулц је истакао евидентан напредак Оружаних снага БиХ у испуњавању НАТО стандарда и приближавању БиХ НАТО, упркос политичким тешкоћама.

Састанку у Министарству одбране присуствовали су и Шулцов замјеник, бригадир Ђанмарко Белини и командант НАТО штаба у Сарајеву бригадни генерал Дејвид Енјарт. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *