Бициклистичко пуњење мобилних

Добра вијест за љубитеље вожње бициклом – Нокиа је почела да продаје комплете за бициклистичко пуњење мобилних телефона! Комплет садржи пуњач опремљен двомилиметарским наставком за мобилне телефоне Нокиа, носач телефона који се качи на волан бицикла, као и динамо-генератор. Бициклисти могу да пуне своје мобилне телефоне возећи брзином од шест од 50 километара на сат. […]

понедељак, фебруар 7, 2011 / 14:29

Добра вијест за љубитеље вожње бициклом – Нокиа је почела да продаје комплете за бициклистичко пуњење мобилних телефона!

Комплет садржи пуњач опремљен двомилиметарским наставком за мобилне телефоне Нокиа, носач телефона који се качи на волан бицикла, као и динамо-генератор.

Бициклисти могу да пуне своје мобилне телефоне возећи брзином од шест од 50 километара на сат. Брзина пуњења мобилних варираће у зависности од модела и капацитета акумулатора.

Комплет се у европским земљама продаје по цијени од 30 евра.

Бициклистичко пуњење Нокиа ДЦ-14 презентовано је у јуну 2010, и првобитно је било планирано да ће се у продаји наћи до краја године. Фински произвођач мобилних телефона не наводи разлог за кашњење.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *