БИБ ад Бања Лука добио сертификат ИСО 9001:2008

Балкан инвестмент банка ад Бања Лука добила је сертификат о признавању система квалитета за развој и пружање банкарских услуга усаглашен са захтјевима стандарда ИСО 9001:2008, саопштено је данас из ове банке. Сертификацију је обавила водећа међународна организација на подручју сертификације "Биро Веритас", са сједиштем у Паризу. Директор Балкан инвестмент банке Едвинас Навицкас рекао је да […]

среда, јул 13, 2011 / 16:22

Балкан инвестмент банка ад Бања Лука добила је сертификат о признавању система квалитета за развој и пружање банкарских услуга усаглашен са захтјевима стандарда ИСО 9001:2008, саопштено је данас из ове банке.

Сертификацију је обавила водећа међународна организација на подручју сертификације "Биро Веритас", са сједиштем у Паризу.

Директор Балкан инвестмент банке Едвинас Навицкас рекао је да добијање овог сертификата показује да Банка испуњава високе ИСО стандарде, али и да је систематско управљање квалитетом и развојем правац којим се Банка кретала током процеса динамичног ширења.

Примјеном највиших стандарда квалитета пословања према стандарду ИСО 9001:2008, Балкан инвестмент банка настојаће да клијенти осјете колико се њихово мишљење уважава и да је за успјешно пословање и задовољење захтјева и потреба веома битна партнерска сарадња, истиче се у саопштењу.



Оставите одговор