07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Без Бореновића: Иванић у Јасеновцу

Почасни предсједник ПДП-а, Младен Иванић, присуствовао је данас обиљежавању Светих новомученика јасеновачких чији спомен обиљежава Епископија пакрачко – славонска у манастиру Светог Јована Крститеља у Јасеновцу.

недеља, 13 септембра, 2020 / 21:02

Свету архијерејску службу предводио је митрополит загребачки Портфирије, уз саслужење више архијереја.

„Јасеновац је мјесто највећег страдања српског народа и ми се с посебним пијатетом сјећамо свих жртава јасеновачких. Увијек сам с великим поштовањем одлазио на наша света мјеста и мјеста страдања нашег народа. Јер само народ који памти прошлост, има будућност“, истакао је Иванић.

Обиљежавању је присуствовао велики број вјерника са којима је Иванић положио вијенце на гробну хумку код Камен цвијета у Спомен – подручју Јасеновац.Коментариши