(Бау)штела – кол΄ко имаш праксе?

VII међународни научно-стручни скуп „Савремена теорија и пракса у градитељству„, одржаће се 14. и 15. априла 2011. године у великој сали Банског двора у Бањој Луци Наше друштво је дубоко потонуло у игноранцију, и бави се стварима које немају додира са њиховим стварним животима. На сајму технике који смо описивали раније примјетили смо да је […]

четвртак, април 14, 2011 / 12:49

VII међународни научно-стручни скуп „Савремена теорија и пракса у градитељству„, одржаће се 14. и 15. априла 2011. године у великој сали Банског двора у Бањој Луци

Наше друштво је дубоко потонуло у игноранцију, и бави се стварима које немају додира са њиховим стварним животима. На сајму технике који смо описивали раније примјетили смо да је међу научницима највише основаца, па онда иду средњошколци, док студената готово и да нема.

То показује куда нам образовна, политичка и насилно комуницирајућа елита шаље будућност. Просто не можемо сви бити препродавци и банкари, па Фронтал.РС објављује један ужестручни оглас, на мјесту којем припадају те ствари. Људи – учите дјецу да буду паметна и писмена!

Обратимо пажњу на то ко се издаје за научнике и помозимо научницима!

Организатори скупа су:

– Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске,

– Архитектонско-грађевински факултет Универзитета у Бања Луци,

– Привредна комора Републике Српске и

– Завод за изградњу а.д. Бања Лука.

Циљ одржавања скупа је да упозна и подстакне стручну и научну јавност о потреби укључивања у савремене токове теорије и праксе у градитељству.

Досадашњи скупови су, на задовољство организатора, били веома посјећени и, по општој оцјени, изузетно успјешни. Учествовали су сви релевантни субјекти у реализацији инвестиционих објеката, међу којима су представници општина и градова из цијеле Босне и Херцеговине, као и значајнији привредни субјекти из области градитељства: пројектанти, извођачи радова, инвеститори…, из БиХ и региона.

Посебно треба истаћи да су се еминентни научни и стручни радници из земље и иностранства, аутори радова, који имају велико искуство у учешћу на сличним манифестацијама, изразили веома похвално у вези са организацијом, избором тема и посјећености скупова.

С правом можемо очекивати да ће и VII мађународни научно-стручни скуп потврдити, ако не и премашити, успјехе досадашњих скупова.

Очекујемо да ћете узети учешће на скупу и ваше радне обавезе прилагодити наведеном термину. О детаљним информацијама, као и сатници излагања тема и осталим активностима везаним за скуп, бићете благовремено обавјештени.

Котизација по учеснику износи 150,00 КМ (урачунат ПДВ), а уплата се обавља до 12.04.2011. године. Котизација подразумијева учешће на скупу, зборник радова саопштених на скупу, свечану вечеру – вече градитеља.

Котизацију уплатити на жиро-рачун: 555-007-ооо31862-22 Нова банка а.д. Бања Лука или на благајни Завода за изградњу а.д. Бања Лука, улица Марије Бурсаћ, 4., као и првог дана скупа, на помоћној благајни у Банском двору.

Фирме и компаније које желе да се представе, могу то да учине у дијелу зборника радова намијењеног маркетингу. Напомињемо да су, због укупне економске ситуације, цијене реклама у односу на прошлу годину, умањене за 40 одсто и сада износе (без ПДВ-):

● цијела страница ———- 600,00 КМ

● ½ странице ———- 300,00 КМ

● ¼ странице ———- 150,00 КМ

а што се обезбјеђује по пријави и извршеној уплати, најкасније до 01.04.2011. године. Материјал за рекламу доставити у дигиталној форми. Зборник радова се штампа у формату Б5 у боји.

Фирме и компаније које су заинтересоване за представљање на скупу, потребно је да се пријаве најкасније до 06.04.2011. године. Аудио и визуелна презентација у трајању од десет минута износи:

● Фирме и компаније из БиХ —————- 1.500,00 КМ

● Фирме и компаније из иностранства —– 1.000,00 €

Уколико сте заинтересовани за рекламу или представљање, детаљне информације можете добити на телефоне 051/225-162, 225-909 или 225-165 и на е–маил: zibl@inecco.net.

(потпуно бесплатан оглас)
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *