Бањолучки ПДП јавља ко неће на новогодишњи пријем код Радојичића

Предсједник Градског одбора ПДП-а Бањалука и народни посланик Драшко
Станивуковић одбио је позив градоначелника Игора Радојичића на свечани пријем
поводом новогодишњих и божићних празника. Позиву се неће одазвати ни одборник
ПДП-а у Скупштини града Бањалука Јово Савановић, као ни одборници Александар
Петковић (СДС), Мирна Савић – Бањац и Саша Лазић.

четвртак, 27 децембра, 2018 / 21:18

Градски одбор ПДП-а Бањалука сматра да у вријеме када је безбједносна ситуација у граду на најнижем нивоу у историји, када у центру града полиција туче наше суграђане, укључујући и старице, а репресија на опозицију и све неистомишљенике је као у најгорим диктаторским режимима, није прикладно организовати свечаности.

Питамо градоначелника зна ли да на стотину метара од Градске управе већ мјесецима родитељи и грађани траже истину и правду за брутално убијеног двадесетједногодишњег младића? Зна ли градоначелник да је прије само два дана Тргом Крајине текла крв? Да ли зна да су његови суграђани који су мирно протестовали  брутално испребијани?

Ако зна, вријеме је да се из свог свијета свечаности, шарених украса, новогодишњих свјетиљки, врати се у реалност и коначно стане уз свој народ.             „Градоначелник каже да дешавања у Бањалуци угрожавају туризам и инвестиције. Тачно је да су то битне гране за развој Бањалуке, али зар постоји ишта важније од људског живота? За мене не постоји и за разлику од градоначелника у овим тешким моментима ја ћу бити са нашим народом умјесто на разноразним свечаностима“, рекао је предсједник Градског одбора ПДП-а Бањалука Драшко Станивуковић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *