Бања Лука воли Борац: Акција за помоћ фудбалском клубу

Симпатизери фудбалског клуба Борац из Бањалуке покренули су акцију "Бањалука воли Борац” са којом желе да помогну промоцију клуба сакупљањем добротворних прилога. Покретачи акције намјеравају да у наредном периоду у складу са средствима која скупе покрену активности којима би се скренула пажња читавој јавности на клуб и сва дешавања у вези с њим, његовала навијачка […]

субота, април 20, 2013 / 13:02

Симпатизери фудбалског клуба Борац из Бањалуке покренули су акцију "Бањалука воли Борац” са којом желе да помогну промоцију клуба сакупљањем добротворних прилога.

Покретачи акције намјеравају да у наредном периоду у складу са средствима која скупе покрену активности којима би се скренула пажња читавој јавности на клуб и сва дешавања у вези с њим, његовала навијачка традиција и како би дали допринос да клуб изађе из тешке ситуације у којој се тренутно налази.

“Прва акција за коју ћемо употријебити пристигли новац биће популаризација клуба међу најмлађима, конкретно основцима бањалучких школа. Прикупљеним средствима желимо да ускоро омогућимо посјету малишана Градском стадиону, тренингу првотимаца и дружењу са играчима, као и поклоне са ознакама клуба (школске свеске, оловке, распореде часова и сл.). Да би омогућили овакву посјету групе од стотињак малишана потребно нам је 400-500 КМ. Чим пристигне та сума реализоваћемо овај план, надамо се већ крајем априла. Сви навијачи и симпатизери који ће се ангажовати на овој акцији ће се у наредном периоду редовно састајати. При томе ће свако имати на увид колико средстава је дошло на рачун, колико подигнуто са рачуна и за шта су потрошена”, рекао је један од покретача акције Жељко Радинковић.

Он је позвао људе које воле Борац да се придруже акцију и да директно добију више информација о свим активностима.

Своје прилоге можете уплатити на текући рачун 555-007-81561334-16 у Новој банци, а за све информације могжете се обратити на контакт мејл, [email protected].Оставите одговор