Бања Лука: Смрт након туче пред пекаром, ухапшена двојица

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, захваљујући брзој реакцији, лишили су слободе два лица осумњичена да су учествовала у тучи у којој је двадесетдеветогодишњи мушкарац преминуо од задобијених повреда.

четвртак, октобар 18, 2018 / 11:00

Полицији је јутрос у 3.15 часова пријављено да је испред пекаре у Улици Николе Пашића дошло до нарушавања јавног реда и мира тучом у којој су учествовала три лица, од којих је једно преминуло од задобијених повреда, саопштено је из бањалучке Полицијске управе.

Све даље мјере према ухапшеним лицима предузимаће се према инструкцији дежурног окружног јавног тужиоца Окружног јаваног тужилаштва у Бањалуци.3 КОМЕНТАРА

 1. Добро је да је умро пред пекаром,и мртав момак је ваљао целокупној власти.
  Да се оклизнуо у Црквену па да нам српска држава западно од Дрине поново пролази кроз калварију.
  Прес конференције одржавати само ко прије смрти поједе бурек, сигурно је био у пљачки јер ко може имати за бурек у држави благостања.

 2. је ли неко може да објасни какви су то људи који шрафцигером у тучи буши главу момку? је ли данашња омладина агресивна била на специјализацији у Јасеновцу? одакле та манијачност…?

 3. Odakle?
  Neiscrpan izvor manijaštva je , zna se.. Usta koja kažu:počistiću frajera sa trga. Prethodno su počistili sa tog trga Frajerovog sina..
  Izvor manijaštva su usta koja prijete Trišiću da će mu j…. mamicu u usta.
  Izvor manijaštva je suvozač Nikolinog ubice.
  I
  Izvor manijaštva su usta koja bljuju prijetnju da će svako dobiti otkaz ko ne glasa za IzvorZla., a dobiti otkaz je nemogućnost da odeš u pekaru, nemogućnost da kupiš lijek, da platiš vodu i struju. Pošto bez hljeba, bez vode, lijeka, struje nema života, šta je to nego prijetnja smrću.

  Izvor manijaštva je onaj ko je stumbao sistem vrijednosi, onaj koji je selendru pretvorio u velegrad u kojem su u bukagijama sloboda i bezbjednost, u kojem se red uvodi metalnim palicama i šrafcigerima…

  Simbo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *