Бања Лука: Састанак Додика и Богдановића

БАЊА ЛУКА – Предсједник Републике Српске Милорад Додик разговарао је данас у Бањој Луци са селектором Тениске репрезентације Србије Богданом Обрадовићем о могућностима унапређења услова за развој тениса у Српској, као спорта у експанзији, и сарадњи тенисера и клубова из РС и Србије и организацији мечева у различитим категоријама. Додик је још једном честитао селектору […]

петак, април 8, 2011 / 15:48

БАЊА ЛУКА – Предсједник Републике Српске Милорад Додик разговарао је данас у Бањој Луци са селектором Тениске репрезентације Србије Богданом Обрадовићем о могућностима унапређења услова за развој тениса у Српској, као спорта у експанзији, и сарадњи тенисера и клубова из РС и Србије и организацији мечева у различитим категоријама.

Додик је још једном честитао селектору Тениске репрезентације Србије на освајању Дејвис купа и пожелио пуно успјеха у даљем раду, саопштено је из кабинета предсједника РС.

Предсједник Српске нагласио је да успјеси репрезентације Србије и српских тенисера, предвођених Новаком Ђоковићем, доприносе популаризацији бијелог спорта на овим просторима, нарочито међу младим људима.

Данашњем пријему присуствовали су и министар породице, омладине и спорта Нада Тешановић и тренер Тениског клуба "Борац" Бојан Вујић. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *