Бања Лука: Преминуо Б. Ковачевић, који је рањен прексиноћ на транзиту

Борислав Ковачевић (28) из Бањалуке, који је прије два дана тешко рањен хицем у главу, преминуо је на Клиници за анестезију и интензивно лијечење на Универзитетско-клиничком центру Бањалука, потврђено је Срни у овој здравственој установи. Ковачевић је од посљедица рањавања преминуо синоћ у 21.30. Младић је хоспитализован у недјељу на Клиници за анестезију и интензивно […]

уторак, јануар 17, 2012 / 13:33

Борислав Ковачевић (28) из Бањалуке, који је прије два дана тешко рањен хицем у главу, преминуо је на Клиници за анестезију и интензивно лијечење на Универзитетско-клиничком центру Бањалука, потврђено је Срни у овој здравственој установи.

Ковачевић је од посљедица рањавања преминуо синоћ у 21.30. Младић је хоспитализован у недјељу на Клиници за анестезију и интензивно лијечење након што је задобио прострелну рану главе. Био је у дубокој коми и прикључен на апарате за вјештачко дисање.

Ковачевића је хицем у главу ранио његов дугогодишњи пријатељ и комшија Давор Рачић (29).

Трагедија се догодила у недјељу око 21.00 час, у Улици крајишких бригада на Западном транзиту, у аутомобилу марке "ситроен" који је возио Рачић.

У Окружном тужилаштву Бањалука навели су да је у току истрага, која ће, између осталог, утврдити тачну квалификацију кривичног дјела које ће бити стављено на терет Рачићу. Из Центра јавне безбједности јуче су навели да је за сада квалификација кривичног дјела – убиство.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *