Бања Лука: Појавили се леци на којима пише да је Игор Радојичић будућност

Бањалука је јутрос, по други пут у неколико дана, осванула под лецима. Више бањалучких улица буквално је засуто лецима на којима пише: Игор Радојичић је будућност! У центру града накратко су виђени и леци подршке капетану Драгану, али су и они као и остали леци у центру ускоро уклоњени. Није познато ко је растурио летке, […]

среда, 10 јула, 2013 / 12:25

Бањалука је јутрос, по други пут у неколико дана, осванула под лецима. Више бањалучких улица буквално је засуто лецима на којима пише: Игор Радојичић је будућност!

У центру града накратко су виђени и леци подршке капетану Драгану, али су и они као и остали леци у центру ускоро уклоњени.

Није познато ко је растурио летке, нити шта је крајњи циљ ове пропагандне акције, која упућује на унутарстраначке размирице у СНСД.

За већину чланства СНСД-а, као и за многе грађане у Републици Српској, потпредсједник СНСД-а и предсједник Народне скупштине Игор Радојичић важи као један од „најчистијих“ политичара и функционера СНСД-а, о којем нема ни једне корупционашке афере.

Подсјећамо, прије неколико дана Бањалука је такође била преплављена лецима који су позивали на борбу против криминала и корупције. Већина летака је оптуживала лидера СНСД-а и предсједника РС Милорада Додика за корупцију, непотизам и енормно богаћење.
Интересантно је да је за данас заказан „Актуелни час“ на Тwиттеру и Фацебооку на којем је Предсједник НСРС рекао да не зна ко је аутор, али зна шта жели тиме постићи и да му се све то не свиђа.0 КОМЕНТАРА

  1. „најчистијих“ политичара и функционера СНСД-а, о којем нема ни једне корупционашке афере.

    A ŽENA, GDE NJU SMJESTIO.

    Ma da se ne zavaravamo, evidentan problem u sistemu snsd, problem u funkcionisanju tajkunskih ergela koje vladaju u ovoj propaloj partijici. Jasno kao dan, izgubljen je kredibilitet lidera te tzv predsednik polako ali sigurno gubi tlo pod nogama, crnogorac vlo vješto i pokvareno, sa pokvarenim zubima u donjoj vilici, svojim tzv oreolom poštenog politikanta nastupa i prelazi u končan obračun sa tzv. Sada će se odigrati značajna tekma, verovatno crnogorca više neće biti, jer ovaj tzv je beskrupolozan, on melje.

    Ajmo tzv, baci tog , pokvarenih zuba, na smetljište, foler jedini koji je veći od tebe, tzv predsedniče.
    Sad i budale vide da je kraj,kraj.

  2. Igor Radojicic je najcistiji u ovom poslovnom klubu, kad se uporedi sa golemim sefom, Skrbom, Spiritusom i ostalim krupnim zvjerkama on zaista djeluje cist kao planinski izvor. Ali po normalnim standardima cestitih ljudi u ovoj zemlji, ne bi ga bilo nidje.Sve u svemu montenegrin je najmanje zlo koje moze da nas zadesi iz te partije…