Бања Лука: Особље кафића тукло малољетника док није изгубио свијест

Мирко Главић из Бањалуке тврди да су избацивачи у ноћном клубу “Милениум” брутално претукли његовог седамнаестогодишњег сина С.Г. у недјељу иза поноћи. Према изјави оца, избацивачи су престали са премлаћивањем када је младић пао у несвијест од задобијених батина. Како прича Главић, његов син се посвађао са другим младићима у клубу, а избацивачи су га […]

уторак, мај 21, 2013 / 14:07

Мирко Главић из Бањалуке тврди да су избацивачи у ноћном клубу “Милениум” брутално претукли његовог седамнаестогодишњег сина С.Г. у недјељу иза поноћи.

Према изјави оца, избацивачи су престали са премлаћивањем када је младић пао у несвијест од задобијених батина.

Како прича Главић, његов син се посвађао са другим младићима у клубу, а избацивачи су га одвели у засебне просторије клуба и претукли.

Бруталном премлаћивању малољетника присуствовао је и власник ноћног клуба Борис Удовичић, који је био дужан да обавијести полицију.

О бруталности напада говоре вишеструке повреде и подливи по тијелу које је задобио седамнаестогодишњак.

Епилог свега, како је потврђено, било је привођење Алексе Арсенића, избацивача у локалу, као и Удовичића.

Јуче нисмо успјели да ступимо у контакт ни са ким од запослених у “Милениуму”, јер је клуб био затворен, а власник, како смо сазнали, на саслушању.

Нашем листу је потврђено да је полиција током истраге открила још најмање двије особе из ноћног клуба које ће такође бити процесуиране због премлаћивања малољетника.

Огорчени отац претученог младића у исповијести за “Независне” истиче да су избацивачи његог сина тукли у одвојеном боксу, далеко од очију јавности.

“Син је са друштвом изашао у тај локал. Требало је то да буде ноћ као и свака друга. У једном тренутку друштво у којем је био мој син и друштво за сусједним столом су се почели препирати. Није било никаквог физичког обрачуна или слично, већ класично зезање младића”, прича Главић.

Он сматра да је у најгорем случају требало да избацивачи истјерају све из локала, но урадили су управо супротно, тукли су га до изнемоглости.

Након свега, како каже, због друге дјеце неће допустити да читав случај остане нерасвијетљен.

“Знам да човјек може погријешити, али због других младића којима се овако нешто може десити, али и свега осталог, истрајаћемо да овај случај изведемо пред лице правде”, казао је Главић.

Полиција је дојаву о инциденту у ноћном клубу “Милениум” примила у недјељу око пола часа иза поноћи.

Током увиђаја у ноћном клубу полиција је открила трагове крви у локалу, што је осим задобијених повреда код младића био још један крунски материјални доказ да су се у поменутом локалу догодиле противзаконите ствари.

Марија Маркановић, портпарол ЦЈБ Бањалука, истакла је да је у току криминалистичка обрада приведених, након чега ће бити одлучено за које ће их кривично дјело теретити.

“Након комплетирања предмета биће достављен извјештај Окружном тужилаштву Бањалука”, објаснила је портпарол ЦЈБ Бањалука.

Како сазнајемо, осумњичене ће теретити за наношење тјелесних повреда.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *