Бања Лука: Опљачкана златара у центру града

Два маскирана лица извршила су разбојништво у златари у центру Бањe Луке, из које су украли већу количину златног накита. Полицији је пријављено да су синоћ око 18.40 часова та лица уз пријетњу пиштољем од раднице и чувара златаре у Улици Веселина Маслеше отели накит, након чега су побјегли у непознатом правцу, саопштено је из […]

четвртак, март 10, 2011 / 16:00

Два маскирана лица извршила су разбојништво у златари у центру Бањe Луке, из које су украли већу количину златног накита.

Полицији је пријављено да су синоћ око 18.40 часова та лица уз пријетњу пиштољем од раднице и чувара златаре у Улици Веселина Маслеше отели накит, након чега су побјегли у непознатом правцу, саопштено је из Центра јавне безбједности Бања Лука.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бања Лука, и у току је рад на расвјетљавању овог кривичног дјела.0 КОМЕНТАРА

  1. Strasno sta se dogadja u nasoj drzavi i stvarno se namece pitanje do kad tako. Do kad ce ljudi koji prenose novac ujedno nositi i svoju glavu u torbi zahvaljujuci kriminalcima, a posla ima http://www.posaonainternetu.net ko god zeli da radi i to od svoje kuce a rade za najkorektniju kompaniju koja postoji jos od 1997 godine. U svakom slucaju pljacke i haos nikome nedonose dobro pa cak ni lopovima jer i njima ce jednog dana doci kraj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *