Бања Лука: До 15. октобра мјесне заједнице достављају приоротете

Представници мјесних заједница имају рок до 15. октобра да доставе податке о приоритетима за изградњу и одржавање комуналне инфраструктуре, саопштено је из Одсјека за односе са јавношћу. Ови подаци биће кориштени за израду приједлога градског буџета, односно Програма заједничке комуналне потрошње и Програма уређења грађевинског земљишта за 2013. годину. Приоритете је потребно класификовати по врстама […]

четвртак, октобар 11, 2012 / 19:45

Представници мјесних заједница имају рок до 15. октобра да доставе податке о приоритетима за изградњу и одржавање комуналне инфраструктуре, саопштено је из Одсјека за односе са јавношћу.

Ови подаци биће кориштени за израду приједлога градског буџета, односно Програма заједничке комуналне потрошње и Програма уређења грађевинског земљишта за 2013. годину.

Приоритете је потребно класификовати по врстама (комунална опрема, градске саобраћајнице и паркинзи, локални и некатегорисани путеви, мостови, јавна расвјета, водоводи на градском подручју, канализација, водотокови, и остало), како би – у складу са средствима из буџета Града – био сачињен што квалитетнији приједлог ових програма.

Такође, ако у некој од мјесних заједница постоји заинтересованост грађана за учешће у финансирању изградње или модернизације комуналне инфрастуктуре, потребно је навести конкретне радове.

Податке је потребно доставити Одјељењу за комуналне и стамбене послове и послове саобраћаја Административне службе Града.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *