Бабаљ демантовао писање да прелази код Тадића

Делегат у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ, члан Главног одбора СДС-а и предсједник Градског одбора СДС-а Источно Сарајево Дарко Бабаљ оповргнуо је информације које су се појавиле у медијима да напушта Српску демократску странку.

понедељак, 30 октобра, 2017 / 23:09

У режимским медијима Републике Српске посљедњих неколико дана пласирана је вијест да Дарко Бабаљ напушта СДС и прелази у новоформирану Народну странку Огњена Тадића.

„Не напуштам Српску демократску странку. Све су то глупости и лажи”, изјавио је за БН телевизију Дарко Бабаљ.

„Није истина да прелазим у било коју политичку партију. Ја сам у СДС-у био и 1992. године, а ту ћу остати како због програма, тако и због идеја”, каже Бабаљ и подсјећа да је предсједник најјачег Градског одбора СДС-а у Републици Српској, који из године у годину биљежи све боље резултате.

Дарко Бабаљ истиче да не постоји разлог напуштања странке.

„Зар је поред свих животних проблема најважније питање за грађане Српске у којој је партији Дарко Бабаљ, Огњен Тадић или неко трећи? Ако су то једини проблеми друштва у Републици Српској, онда сам ја презадовољан, јер то значи да немамо проблема у економији или у борби против криминала и корупције.“

Предсједник Градског одбора СДС-а Источно Сарајево поручује владајућим партијама и режимским медијима у Српској да се окрену себи и својим проблемима.

„Нека пребројавају и контролишу своје чланство, своје прелетаче и своје папке. Ако су толико сигурни, као што тврде, у своју снагу и побједу на предстојећим изборима, зашто вријеме и снагу троше на чланове СДС“, пита Бабаљ.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *