14:14 Пале, Мркоњић, Бања Лука: МУП РС подносио пријаве о кривичном дјелу "непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије"14:06 Бијељина добила новог прволигаша, Мићо части са 5.000 КМ13:41 Паралелна стварност и у ваше име: Џаферовић пише предсједнику Азербејџана и криви Јермене13:13 Јавио се спонзор: Ердоган каже да је вријеме за окончање јерменске окупације13:07 Њујорк Тајмс напада Трампа да није платио порез 10 година, он каже да су фејкњузери13:03 Министарство одбране Азербејџана пријети Јерменији "одговарајућом акцијом одмазде"12:53 Непрактичност азбукоубиства: Б или В?12:43 Дарко Ристов Ђого: Још двије цртице о Српству, небесима, етносу, етосу и Црној Гори12:35 Гради се нови мост у Рачи: Михајловићка и Поповић једини поменули Српску12:19 Коначно неко: Милош Ковић поднио пријаву против Николе Самарџића због одобравања геноцида над Србима

Азра Радончић тужи Бакира Изетбеговића

Федерални медији објавии су данас саопштење овлаштене Адвокатске канцеларије Алмине Пилав у којем се наводи да ће Азра Радончић тужити члана Предсједништва БиХ Бакира Изетбеговића због “неистина изречених у емисији Фејс ТВ“, преносе агенције. – Гостујући у емисији Фејс ТВ, Бакир Изетбеговић изрекао је неистину да је Азра Радончић купила “Дневни аваз” те питао одакле […]

недеља, 26 маја, 2013 / 18:59

Федерални медији објавии су данас саопштење овлаштене Адвокатске канцеларије Алмине Пилав у којем се наводи да ће Азра Радончић тужити члана Предсједништва БиХ Бакира Изетбеговића због “неистина изречених у емисији Фејс ТВ“, преносе агенције.

– Гостујући у емисији Фејс ТВ, Бакир Изетбеговић изрекао је неистину да је Азра Радончић купила “Дневни аваз” те питао одакле јој 200 милиона и зашто није платила порез.

Азра Радончић није купила компанију “Аваз рото прес” нити, као физичко лице, неко може имати толики новац, нарочито ако се не презива Изетбеговић.

Купац капитала је супер успјешна компанија и правно лице “Аваз”, уговор је потписао директор Друштва Фарук Чарџић, а по законима БиХ, чланица ЕУ или САД-а и многих капиталистичких држава, на продају капитала, удјела или дионица, порез се не обрачунава.

Неко ко жели да води државу и годинама вара народ о економском развоју, од бламаже пред стручном јавношћу, могао се спасити да је у протеклих 15 година у дневним новинама прочитао макар један од више стотина објављених тендера за продају капитала многих државних и других компанија продатих за вријеме Бакирове власти у БиХ или да је Изетбеговић некад у животу прочитао свакодневни извјештај са Сарајевске берзе који објављују сви већи бх. медији.

Знајући његову површност и лијеност то можда и не чуди, али ће у сваком случају Изетбеговић, јер је у питању члан Предсједништва БиХ, имати прилику да на суду објасни своје подвале – саопштено је из овлаштене Адвокатске канцеларије Алмине Пилав.Оставите одговор