Aуто-гас појефтинио

Цијене ауто-гаса у Републици Српској почеле су да падају и на већини бензинских пумпи у посљедњих седам дана снижене су за 10 до 15 фенинга по литру, изјавио је предсједник Удружења власника бензинских пумпи Српске Војин Митровић. Послије драстичног повећања цијене протеклих мјесеци, основни разлог појефтињења ауто-гаса је пад цијена у рафинеријама, пише "Глас Српске". […]

среда, март 16, 2011 / 10:20

Цијене ауто-гаса у Републици Српској почеле су да падају и на већини бензинских пумпи у посљедњих седам дана снижене су за 10 до 15 фенинга по литру, изјавио је предсједник Удружења власника бензинских пумпи Српске Војин Митровић.

Послије драстичног повећања цијене протеклих мјесеци, основни разлог појефтињења ауто-гаса је пад цијена у рафинеријама, пише "Глас Српске".

 

Митровић је рекао да се тренутне цијене крећу од 1,07 до 1,15 марака по литру, а прије овог снижења износиле су и до 1,30 марака.

Он је додао да је веома тешко рећи како ће се цијене кретати у идућем периоду, због дешавања у сјеверној Aфрици.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *