07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

АТВ осуђује Усорчев напад на новинара

Алтернативна телевизија најоштрије је данас осудила пријетње које је Владимир Усорац, предсједник Удружење пољопривредних произвођача Републике Српске , упутио новинару те медијске куће Славиши Бајићу. "Након емитовања прилога у синоћњим Централним вијестима АТВ-а о посјети делегације Владе РС имању Владимира Усорца у Шибовској код Прњавора, он је телефоном пријетио нашем новинару користећи и вулгарне ријечи, […]

петак, 19 августа, 2011 / 18:47

Алтернативна телевизија најоштрије је данас осудила пријетње које је Владимир Усорац, предсједник Удружење пољопривредних произвођача Републике Српске , упутио новинару те медијске куће Славиши Бајићу.

"Након емитовања прилога у синоћњим Централним вијестима АТВ-а о посјети делегације Владе РС имању Владимира Усорца у Шибовској код Прњавора, он је телефоном пријетио нашем новинару користећи и вулгарне ријечи, те због тога захтијевамо реаговање надлежних органа", саопштено је из ове телевизије.

Из АТВ-а наводе да је поступак предсједника Удружења пољопривредних произвођача Српске груб атак на слободу изражавања и право новинара да прикупљају и објављују информације од интереса за јавност.

О пријетњама које је упутио Усорац, АТВ је обавијестио Полицију РС и новинарска удружења.

Усорац тврди да није пријетио Бајићу, него да је због некоректног прилога звао његове претпостављене.

"Речено ми је да су његови претпостављени на годишњем одмору. Оваквим поступцима Бајић покушава да се одбрани и да докаже да је жртва, што је нетачно", рекао је Усорац Срни.

Он је нагласио да је Бајић био изузетно некоректан и да је у прилогу изнио низ нетачних података.
 Коментариши