АТВ: Бојић прелази у ДНС, већ се прави клуб у ПСБиХ

Како је незванично саопштено Алтернативној телевизији, бивши члан СДС и делегат у ПСБиХ, прећи ће у ДНС.

уторак, 13 марта, 2018 / 19:48

Бојић ће према тим тврдњама до краја седмице примити чланску карту ДНС и бити кооптиран у главни одбор странке.

Марко Павић је за АТВ рекао да је разговарао са Бојићем, али није хтио ништа потврдити.

– Зар мислите да сам толико блесав па да кажем о чему смо причали и шта је он тражио – рекао је Павић.

Замјеник предсједника ДНС-а Недељко Чубриловић рекао је данас да би било најбоље да на питање о уласку у ову странку Борислава Бојића, одговори сам Бојић јер је посљедњих дана било различитих изјава различитих фактора у Српској.

– У ово вријеме припреме за предизборну кампању врло је ровито оцијенити шта ће неко урадити, па макар и само два-три дана прије неке одлуке – рекао је Чубриловић новинарима у Бањој Луци.

Осим сакривања адута, ово би могли тумачити и као још један шум у комуникацији Павића и Чубриловића, који у последње вријеме очито не размјењују све информације.

Како било, након преласка Ђорђа Крчмара, те повратка Јована Вуковљака, ДНС би са Бојићем имао трећег делегата у Парламентарној скупштини БиХ, што је број који никада до сада нису имали, а тешко ће и имати у скорије вријеме.6 КОМЕНТАРА

 1. Говорећи о Бојићу Мирсо Шаровић је о себи рекао истину:
  “Smatram ako ste dio SDS i nezadovoljni ste svojim položajem, a dijelite ideje te stranke onda vi morate da se borite za svoje stavove i sebe. Ja lično sam se uvijek borio“, rekao je Šarović.“

  Омакло се Мирси па признао да се осим за идеје лично борио и за себе и своју гузицу.

 2. Симо,

  шта је ту спорно, да нису можда неки други политичари, они који су деценијама посланици, министри, предсједници влада, начелници и градоначелници, због идеје у тим партијама?

  Замисли сад ти рецимо неког љевичара у Српској, неког ЕНТУЗИЈАСТУ ко је је 20 година у политици,већину на власти, колико се само тај изборио за идеју о социјалној правди, о једнакости, о праву на рад и достојанствен живот………?

  Знаш ти добро Симо колико, неко милионе, неко десетине милиона, неки стотине, неки……….

  Апсолутно сам сагласан са тим да се унутар своје партије бориш за идеју и бориш се за своју шансу, окупиш тим људи и тражиш подршку унутар чланства, шта је ту проблем, фракције су нормалне у свакој партији ЕУ?

  Али причати о моралу, а отићи због личног интереса после 20 година из партије од које си све добио?

  Е такви су за говњиве мотке, јер нема шансе да су поштени, ти су се све у име народа из фотеља негдје некад морали уклопити, исто као што се сад за новац и личне позиције боре поново за народ?

  Једни су зелени и Лазаревић, ја понудих свој програм и мјесто предсједника партије тада јаком и неукаљаног образа посланику Стевандићу, све због шансе да се у НСРС предложе закони и кроз притисак на владу проведе програм ЗЕЛЕНОГ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА.

  Иначе Симо губиш се, све хоћеш неком д азабодеш, аонда чист аутогол.

  1. Шта ти млатиш?
   Шта ја губим?
   Какви аутоголови?

   Ја само реагујем на глупе политичке иступе.

   Задњих дана сам реаговао на глупо СДС-ово саопштење гледе онога што је изградио Додик и новца народа РС којим располаже Савјет министара.

   Затим сам реаговао на твоју глупост у којој си пола саопштења написао као партија, а пола као појединац. Можда је у твом случају то једно те исто.

   Шаровић је глупом изјавом дословно рекао да се борио за себе.

   У чему је проблем?
   Јесам ли нешто измислио?

 3. Зар по теби Бојић, српски ратни командант, треба да остане у странци са Драганом Мехтићем и да му као посланик у ПСБиХ даје подршку док овај на Ројтерсу и осталим медијима блати Републику Српску.

  Ма иди у курац …

 4. Не видим ја, Симо, шта је то Шаровић рекао осим једне бруталне истине или аксиома, ако хоћеш, који влада и одређује динамику и структуру сваке политичке партије. СВАКИ члан СВАКЕ политичке партије дјелује управо по том принципу којег је изложио Шаровић. Сваки политичар, у свакој странци. Или га нема.

 5. Није он глупом изјавом рекао да се борио за себе, него је паметном изјавом управо потврдио да се кроз своју партију бориш и за себе?

  Која то партија која је била после рата на власти, данас може рећи свијетла обрраза да се држи идеје због које је основана, да су јој посланици, начелници, министри и други честити људи?

  Нема ни једна, све због катастрофалних резултата, пљачке и понижења српског народа?

  Не браним ја овим Шаровића, напротив, користим његову изјаву да докажем како нема више части у политици, можеш је још наћи у неукаљаним зеленим и то је све.

  Упознат си ти Симо добро за ове 22 године са удруженим злочиначким подухватом над привредом и природним ресурсима Републике Српксе, тиме и над српским народом, све од стране политичких партија и њихових најистакнутијих људи, (част изузецима).

  Зар нису то све знали посланици и одборници из свих партија, зар нису видјели како им њихови министри и директори постају милионери за пар година?

  Наравно да су то видјели и знали, али су ћутали и узимали, неко више, неко мање, неки су се супроставили таковом понашању, па су елиминисани из партије као неподобни.

  Да ли су то данашњи пребјези трпили злочин над привредом и пљачку српског народа из идеолошких разлога, све у вријеме те двије мученичке посланичке деценије?

  Или су имали интерес, а браћа, кумови, шурјаци и остали пријатељи су управо преко таквих „идеолошких посланика“ узимала
  незаконито милионе на разним намјештеним и страховито преплаћеним тендерима, шта ти мислиш Симо ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *