Аризона: Вође нео-наци банде побио порoдицу и извршио самоубиство

Вођа једне од неонацистичких наоружаних група у Аризони Џејсон Реди убио је четворо људи у граду Гилберт у тој америчкој савезној држави, прије него што је извршио самоубиство, јављају амерички медији. Како наводе телевизије у Аризони, Реди је убио своју дјевојку Лизу Медирос (47), њену ћерку Амбер (22) и вјереника Џима (22), као и двогодишњу […]

четвртак, мај 3, 2012 / 08:49

Вођа једне од неонацистичких наоружаних група у Аризони Џејсон Реди убио је четворо људи у граду Гилберт у тој америчкој савезној држави, прије него што је извршио самоубиство, јављају амерички медији.

Како наводе телевизије у Аризони, Реди је убио своју дјевојку Лизу Медирос (47), њену ћерку Амбер (22) и вјереника Џима (22), као и двогодишњу дјевојчицу Лили.

Реди, који је некада био маринац у војсци САД, након тога је организовао наоружану групу која је патролирала пустињама Аризоне, наводно штитећи грађане од илегалних имиграната и трговаца дрогом који су долазили из Мексика.

Злочин се догодио јуче у један сат послијеподне у стамбеном насељу, а према првим назнакама у питању је породични сукоб. Полиција је на лицу мјеста пронашле два пиштоља и пушку. Реди је након тога извршио самоубиство.

Реди је 2006. године био кандидат за градско вијеће у граду Меса у Аризони али је изгубио, а ове године је најавио да ће се кандидовати за локалног шерифа у округу Пајнал.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *