Април у Београду, позива у Бања Луку

Све што има везе са специјалним и паралелним везама између Српске и Србије, а које гарантује Дејтонски мировни споразум, Фронтал.РС поздравља. Наравно, као што се код нас не може избјећи обзиром на уређивачку политику, свега машински пресловљено на српско писмо.

недеља, 17 априла, 2022 / 08:50

Саопштење преносимо у цјелости, на већ наречени начин:

"Овог прољећа трчим Бањалуку" – стартна порука исписана на београдским билбордима у априлу има само један циљ – хиљаде срећних и здравих тркачица и тркача који освајају најбрже и најбоље километре у граду на Врбасу.

Ма, и ако никада нисте потрчали, добродошли на "Вивиа Рун&Море Wеекенд” фестивал. Рок за пријаве је 28. април, а дружићемо се првог мајског викенда, закључно с Даном побједе. Централни догађај је РМЦ Бањалука Халф Маратхон.

Плус РМЦ 10к бy Метромедиа, Г-Дриве 5к Теам Рун, Интерспорт Сцхоол Рун, МyБоок Цолор Фун Рун и Тропиц Бамбини Маратон.

Све генерације, сви језици и акценти, свака тужна прича напаћеног ножног нокта.

ЗАШТО БАЊАЛУКА?

Равница. Депресивна у јесен. Успавана у зиму. Идеална у прољеће. За она почетничка два километра. Да не морају увијек бити најтежа. И за више циљеве. Полумаратонска траса, дуга 21 км такмичаре води кроз кисеоником богате алеје и паркове, заштићене од сунца, до тврђаве Кастел на обали Врбаса. Посједује званичан сертификат АИМСА-а.

Поред медаље, учеснике полумаратонске трке у стартном пакету очекује мајица, тркачки број, изотоник, карте за концерте на тврђави, пиво, поклони спонзора… све то упаковано у посебно брендирану мултифункционалну кутију.

нспирација за овогодишњу медаљу су симболи Бањалуке – тврђава Кастел и ријека Врбас.
За подјелу стартних пакета, обезбјеђивања стазе, припреме окрепних сртаница и додјеле медаља спремни су наши вриједни волонтери.

ТИМ КОЈИ ПОКРЕЋЕ!

Поведите и навијаче! Осјетите добре вибрације Бањалуке, добро се забавите и не заборавите – побједа код нас има различите димензије. Ми не славимо само оне који први прођу кроз циљ. Наша побједа је сваки учесник и сваки освојени километар здравља.
И ЈОШ…

За плес до свитања уз одличну музику, бањалучки Нектар и ћевап свих ћевапа, чекирана је тврђава у центру града с погледом на небо и Врбас. Кастел ће продрмати контроверзни, урбани тандем из Загреба – Ниппле Пеопле.

Заједно ћемо у покрету дочекати Дан побједе и Дан Европе.

Не вјерујте нам на ријеч. Провјерите.