Апликација за исповjест

Католичка црква у Америци одобрила је помоћно средство путем којег се њени вjерници могу исповједити и вратити вјери – Aјфон /iPhone/ апликацију. Конфесион: А роман католик ап /Confession: A Roman Catholic App/, прва је апликација коју је црква одобрила, а, према наводима компаније која иза ње стоји, доноси "персонализовано испитивање савјести за сваког корисника". "Наша […]

понедељак, фебруар 14, 2011 / 10:38

Католичка црква у Америци одобрила је помоћно средство путем којег се њени вjерници могу исповједити и вратити вјери – Aјфон /iPhone/ апликацију.

Конфесион: А роман католик ап /Confession: A Roman Catholic App/, прва је апликација коју је црква одобрила, а, према наводима компаније која иза ње стоји, доноси "персонализовано испитивање савјести за сваког корисника".

"Наша жеља је да позовемо католике да се врате својој вјери путем дигиталне технологије", рекао је Патрик Лајнен из компаније Литле Ајапс /Little iApps/, а у раду на овој апликацији помогли су и свештеници.

Њени ствараоци наводе да циљ апликације није да замијени одлазак на исповјест код свештеника, него да католицима помогне у овом чину. А говорећи о њеном досадашњем успјеху, Лајнен је рекао да је ова апликација већ помогла једном човјеку да се врати вјери након двадесет година.

Иако има за циљ да помогне човјечанству, или бар католичком дијелу, апликација није бесплатна, већ ју је могуће купити путем Ајтjунса /iTunesa/ за 1,99 долара.Оставите одговор