Анжи не одустаје од довођења Гатуза

Менаџер фудбалера Милана Ђенара Гатуза, Андреа Д’Амико рекао је да се руски прволигаш Анжи још увијек интересује за његовог играча.. Анжи је у јулу већ покушао да започне преговоре са Миланом, али безуспијешно. За разлику од овог трансфера, Анжи је успио да доведе Јурија Жиркова из Челсија и Самјуела Етоа из Интера. „Анжи је хтио […]

уторак, 20 септембра, 2011 / 16:44

Менаџер фудбалера Милана Ђенара Гатуза, Андреа Д’Амико рекао је да се руски прволигаш Анжи још увијек интересује за његовог играча..

Анжи је у јулу већ покушао да започне преговоре са Миланом, али безуспијешно. За разлику од овог трансфера, Анжи је успио да доведе Јурија Жиркова из Челсија и Самјуела Етоа из Интера.

„Анжи је хтио и раније да га ангажује, а знам да се и даље интересују. Причаћемо са потпредсједником Милана Адријаном Галијанијем, Гатузо је већ дуго њихов члан. Ми смо свакако спремни за договор”, рекао је Д’Амико италијанским медијима.

Гатузов уговор са росонерима истиче на крају ове сезоне.

Он је у Милан дошао 1999. године и до сада је за тај клуб одиграо 461 утакмица и постигао 11 голова. Са росонерима је два пута био шампион Европе.

Гатузо је 2006. године са репрезентацијом Италије освојио титулу свјетског првака.