Антић на клупи Партизана, Грант кући са парама

Према информацијама до којих је дошао „Ало!“ из извора блиских управи црно-белих, члници српског шампиона спремили су отказ тренеру Авраму Гранту после трећег узастопног пораза од Звезде, а умјесто њега намјеравају да ангажују доказаног партизановца и стручњака који је током богате каријере, осим нашег националног тима, предводио и неке од највећих шпанских клубова, попут мадридског […]

среда, мај 9, 2012 / 07:35

Према информацијама до којих је дошао „Ало!“ из извора блиских управи црно-белих, члници српског шампиона спремили су отказ тренеру Авраму Гранту после трећег узастопног пораза од Звезде, а умјесто њега намјеравају да ангажују доказаног партизановца и стручњака који је током богате каријере, осим нашег националног тима, предводио и неке од највећих шпанских клубова, попут мадридског Атлетика и Барселоне.

Тако ће, како даље пише, одмах по завршетку сезоне предсједник Драган Ђурић и координатор за спортска питања Алберт Нађ сјести у авион и отпутовати у Мадрид како би наговорили Радомира да прихвати посао у Хумској и поведе свој клуб у квалификацијама за Лигу шампиона.

Како се може чути по ходницима у Хумској, састанак са искусним стручњаком је већ заказан, а очекује се да управо Нађ, који је сарађивао са Антићем у редовима шпанског Овиједа, одигра кључну улогу у његовом ангажовању. Антићу ће такође бити понуђена рекордна плата, можда и највећа на просторима СФРЈ у историји, од равно милион евра, уз клаузулу да може да напусти Партизан после само годину дана у случају да му неки богати клуб понуди уговор.

У случају да превремено раскине уговор са Партизаном, Аврам Грант ће добити сав новац који му следује по слову уговора са црно-белима – 900.000 евра. Није реално да Израелац сам поднесе оставку пошто су му поменуте паре загарантоване, а и челници Партизана немају механизам да другачије тумаче уговор, као што су то учинили са његовим претходником Станојевићем, јер је Грант са својим сарадницима озбиљно "прочитао" уговор који је зимус потписао.



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *