Антић добио спор, ФСС најављује жалбу

Фудбалски савез Србије саопштио је данас да још није добио првостепену одлуку суда за спортску арбитражу у Лозани о случају бившег селектора Радомира Антића, али је најавио жалбу ако она буде негативна. "Сигурно је да ће се ФСС жалити у случају неповољне одлуке и верујемо да ће цивилни суд у Швајцарској уважити наше аргументе. Свакако, […]

субота, 24 септембра, 2011 / 22:22

Фудбалски савез Србије саопштио је данас да још није добио првостепену одлуку суда за спортску арбитражу у Лозани о случају бившег селектора Радомира Антића, али је најавио жалбу ако она буде негативна.

"Сигурно је да ће се ФСС жалити у случају неповољне одлуке и верујемо да ће цивилни суд у Швајцарској уважити наше аргументе. Свакако, крај овог спора, као и осталих спорова са Радомиром Антићем је далеко", наводи се у саопштењу ФСС.

Савез је додао и да овај случај "неће пореметити рад" те организације, као ни "бројне започете активности и припреме за предстојеће квалификационе утакмице националних селекција".

Београдски медији пренијели су да је Антић добио спор пред судом у Лозани против ФСС због једностраног раскида уговора. Наводи се да је Спортски суд у Лозани уважио Антићеву жалбу и да ће познати стручњак добити обештећење од око 2,5 милиона евра.

Антић је преузео репрезентацију Србије 2008, а смијењен је у септембру прошле године након утакмице против селекције Словеније у квалификацјама за првенство Европе (1:1).Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *