Андроид убудуће способан за видео разговоре

Корисници Гуглове мобилне платформе Андроид добиће са новом верзијом 2.3.4 могућност видео разговора, сличну Епловом Фејстајму. Видео и гласовни разговори на телефонима са Андроидом радиће преко 3Г, 4Г или Вај-Фај мреже, а моћи ћете користити ову функцију чим надоградите (уколико он то подржава) телефон на верзију Андроид 2.3.4. Принцип рада је једноставан: на вашем списку […]

петак, април 29, 2011 / 19:32

Корисници Гуглове мобилне платформе Андроид добиће са новом верзијом 2.3.4 могућност видео разговора, сличну Епловом Фејстајму.

Видео и гласовни разговори на телефонима са Андроидом радиће преко 3Г, 4Г или Вај-Фај мреже, а моћи ћете користити ову функцију чим надоградите (уколико он то подржава) телефон на верзију Андроид 2.3.4.

Принцип рада је једноставан: на вашем списку пријатеља на Гугл Току видећете ознаку за видео или гласовне разговоре; одаберите је и започећете разговор.

Текстуалне поруке од те особе биће приказане преко видеа, а уколико отворите неку другу апликацију или се вратите на хом скрин, видео ће се аутоматски паузирати, а аудио ће и даље нормално функционирати.

Први уређај који ће добити ову функционалност је "Гуглфон" Самсунг Нексус С, а касније ће доћи на ред и остали Андроиди који подржавају верзију 2.3.Оставите одговор