Андрија Поповић нови главар црногорских либерала

ПОДГОРИЦА – На данашњој ванредној изборној конференцији, која је одржана у Подгорици, Андрија Поповић изабран је за новог лидера Либералне партије.Руководство партије, на челу са предсједником Миодрагом Живковићем, поднијело је оставке почетком априла, након неуспјеха на парламентарним изборима. Поповић је добио подршку 69 делегата од 72, колико је их је присусвовало конференцији, а изабран је […]

субота, јун 20, 2009 / 13:06

ПОДГОРИЦА – На данашњој ванредној изборној конференцији, која је одржана у Подгорици, Андрија Поповић изабран је за новог лидера Либералне партије.Руководство партије, на челу са предсједником Миодрагом Живковићем, поднијело је оставке почетком априла, након неуспјеха на парламентарним изборима.

Поповић је добио подршку 69 делегата од 72, колико је их је присусвовало конференцији, а изабран је и нови Главни одбор ЛП.

За потпредсједнике странке изабрани су Дубравка Живановић из Бара, Мило Радоњић из Цетиња, Александар Љумовић из Подгорице, Божидар Вучинић из Никшића и Сапка Хајдарпашић из Бијелог Поља.

Поповић је након конференције рекао да ЛП наставља рад поштујући либералне принципе, те да ће се борити за парламентарни стаус на наредним изборима.

Према његовим ријечима, бивше руководство ЛП обећало је да ће помоћи странци својим политичким искуством, па ће Живковић бити савјетник предсједника за политичка, а бивши потпредсједник Драган Иванчевић за економска питања.

За портпарола странке изабрана је Сандра Митровић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *