08:50 Градска управа БЛ позива на вакцинацију Синовцем08:39 Амбасада Руске Федерације: По Инцковом тумачењу, могао би узети калашњиков, побити све посланике НСРС и бити у праву16:32 Шарганова нула: Гдје то Додик/Шаровић иду на територију Ефбиха, да славе оснивање неке јединице ВРС?16:03 Украјина шаље мировне снаге у БиХ, јер им војска код куће не зна шта ће од смирености15:22 Љубиша Петровић отворио врата бијељинске градске управе седми пут15:17 Шаровић за добродошлицу: Представник је озбиљне земље, однос ка њему зависиће од његовог понашања15:13 Додик за добродошлицу: Шмит се лажно представља као Високи представник15:06 Хеликоптерски сервис Српске: Три летјелице гасе пожар у близини Вишеграда - два из Србије15:02 Вијести из свемира: Опадање притиска у модулу Звијезда, нема везе са прикључењем модула Наука на МСС09:15 Маске су пале - Корона у здравственим установама

Андрија Мандић коментарише тему Сребренице и резултат 55:19:7 у скупштини

Један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић сматра да обнављање тема попут Сребренице није случајно и наглашава да је српски народ највише огорчен на људе који су захваљујући снази српског народа и таласу величанствених литија дошли на власт у Црној Гори.

понедељак, 21 јуна, 2021 / 14:05

Мандић је подсјетио да је Црна Гора већ једном била платформа за напад на Србију, те истакао да са ове дистанце побједа над режимом Мила Ђукановића остварена на прошлогодишњим изборима ништа није промијенила.

"Црна Гора је и даље платформа и алат у рукама српских непријатеља и доминантно напад на Србију", навео је Мандић.

Према његовој оцјени, сада је јасно и зашто представницима српског народа није било дозвољено да буду дио нове црногорске владе.

Мандић је за Телевизију "Пинк" рекао да се од кризе владе и парламента није чуо са премијером Црне Горе Здравком Кривокапићем, те истакао да се Кривокапић показао другачијим од оног хришћанина каквим се представљао у вријеме изборне кампање.

Скупштина Црне Горе изгласала је 17. јуна резолуцију о забрани негирања наводног геноцида у Сребреници. За њено усвајање гласало је 55 посланика, против је било 19, а уздржано седам.

Предсједник Србије Александар Вучић оцијенио је, у вези са усвојеном резолуцијом о Сребреници у Скупштини Црне Горе, да је све што је урађено било против виталног интереса српског народа.