Ана Ивановић предала меч, Словачка води са 2:1

Тениска репрезентација Словачке повела је у Братислави са 2:1 у плеј-офу за попуну Свјетске групе Фед купа, пошто је Ана Ивановић предала меч Доминики Цибулковој. Ивановићева је предала меч због повреде стомачних мишића у другом сету при резултату 3:3, а први сет освојила је Цибулкова са 6:4. У првом сету тенисерке су на почетку освајале […]

недеља, 17 априла, 2011 / 15:03

Тениска репрезентација Словачке повела је у Братислави са 2:1 у плеј-офу за попуну Свјетске групе Фед купа, пошто је Ана Ивановић предала меч Доминики Цибулковој.

Ивановићева је предала меч због повреде стомачних мишића у другом сету при резултату 3:3, а први сет освојила је Цибулкова са 6:4.

У првом сету тенисерке су на почетку освајале гемове на свој сервис све до седмог, кад је Цибулкова направила брејк и повела са 4:3.

Ивановићева је након тога вратила брејк и изједначила, да би јој Словакиња поново одузела сервис и повела. Цибулкова је затим освојила гем на свој сервис и за сат времена игре повела у мечу.

Ивановићева је добро почела други сет повела је са 3:0, али је након тога осјетила проблеме са повредом, што је Цибулкова искористила и изједначила, након чега је српска тенисерка предала меч.

Претходно је најављено да ће данас у другом мечу играти Бојана Јовановски и Данијела Хантухова, али би селектор Србије Дејан Вранеш могао да промијени одлуку и пошаље на терен Јелену Јанковић, која је била пријављена само за меч у дублу.Оставите одговор