Ајпед 2 распродат као алва

Било је сасвим јасно да ће АјПед 2, нова верзија Епловог таблета, постићи значајан успијех на тржишту, но нико није очекивао да ће бити распродат већ првог викенда продаје. Само три дана од почетка продаје нове верзије таблет рачунара АјПед 2, корисници су испразнили залихе свих продавница на тлу САД, бар ако је судити према […]

понедељак, март 14, 2011 / 14:57

Било је сасвим јасно да ће АјПед 2, нова верзија Епловог таблета, постићи значајан успијех на тржишту, но нико није очекивао да ће бити распродат већ првог викенда продаје.

Само три дана од почетка продаје нове верзије таблет рачунара АјПед 2, корисници су испразнили залихе свих продавница на тлу САД, бар ако је судити према подацима аналитичара компаније ПајперЈафреи.

Они су већ традиционално анкетирали купце у редовима за АјПед 2, а током недеље контактирали су с бројним дистрибутерима широм САД-а. Закључили су да су залихе АјПеда распродате и да већина купаца који су се одлучили на куповину не посједује АјПед у његовој првој верзији.

Према процјенама поменуте компаније, АјПед 2 је током првог викенда продат између 400 и 500.000 примјерака, поређења ради, АјПед у првој верзији током првог викенда продаје продат је у ‘тек’ 300.000 примерака. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *