Ахметовић одуговлачи за извјештајем о Јашаревићу

Заједничка комисија за одбрану и безбједност Парламента БиХ ни на данашњој сједници у Сарајеву неће расправљати о извјештају министра безбједности БиХ Садика Ахметовића о недавном терористичком нападу вехабије Мевлида Јашаревића на зграду Амбасаде САД у Сарајеву. Иако је из Ахметовићевог кабинета 9. новембра речено да ће извјештај бити завршен до 11. новембра, он још није […]

среда, 23 новембра, 2011 / 08:47

Заједничка комисија за одбрану и безбједност Парламента БиХ ни на данашњој сједници у Сарајеву неће расправљати о извјештају министра безбједности БиХ Садика Ахметовића о недавном терористичком нападу вехабије Мевлида Јашаревића на зграду Амбасаде САД у Сарајеву.

Иако је из Ахметовићевог кабинета 9. новембра речено да ће извјештај бити завршен до 11. новембра, он још није стигао до Заједничке комисије за одбрану и безбједност.

Предсједавајућа комисије Душанка Мајкић казала је да је очигледно да се са тим извјештајем одуговлачи и да се на све начине пажња јавности покушава одвући од горућег проблема у БиХ.

– Ахметовић је већ одавно морао надлежној парламентарној комисији да достави извјештај о овом догађају и нећу одустати од тога. Информација о том догађају мора бити понуђена јавности – рекла је Мајкићева и истакла да ће сазвати посебну сједницу комисије након што Ахметовић достави извјештај.Оставите одговор