Вишковић у Новом Горажду: Опозиција је дужна два годишња општинска буџета

Носилац листе СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици три Радован Вишковић рекао је у Новом Горажду да грађани дају подршку људима који знају да раде свој посао и који могу Републику да воде напријед.

понедељак, септембар 26, 2022 / 06:50

Вишковић је истакао да су они, који се сада нуде као алтернатива у Републици Српској, док су били на власти остали дужни два годишња буџета у овој општини.

"Општинско руководство је потрошило шест година да би то довело на нулу и сада је општина стабилна, а од почетка године има и стабилну скупштинску већину", истакао је Вишковић и поручио грађанима да не тактизирају него да дају подршку људима који знају да раде свој посао.

Кандидат за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици девет Дарко Андрић рекао је да је Ново Горажде географски мала, али поносна општина, и да грађани заслужују да имају посебан третман, што ће у наредном периоду додатно да се појача уз праве представнике народа који могу да одговоре на све изазове.

Он је истакао да кандидати СНСД-а на челу са Милорадом Додиком и Жељком Цвијановић гарантују и даљи опстанак и чување Републике Српске, али свакако и рјешавање свих проблема и у овој и у другим општинама.

"Општина Ново Горажде има велики потенцијал који годинама није могао бити искориштен због нагомиланих проблема оних који се сада нуде као алтернатива. Ни Република Српска, ни СНСД, немају алтернативу. Овај народ заслужио је да се награди сав њихов труд зато што опстају на бранику Републике Српске као што су то радили и у претходним годинама", напоменуо је Андрић.

Функционер СНСД-а из Новог Горажда Мила Петковић поручила је да је веома битно да Српска има јаку и стабилну Владу и Народну скупштину.

"За очување Републике Српске потребно је да се снажно окупимо око једне идеје, а она је стварна у свему што СНСД ради. Увјерена сам да заједно можемо све", поручила је Петковићева.

Она је навела да је Ново Горажде до доласка СНСД-а на власт помињано најчешће у црној хроници и у негативном контексту, те да им је један од приоритета било враћање дигнитета општине.

"Све активности које смо спроводили постепено су враћале углед и повјерење грађана, виших нивоа власти и потенцијалних инвеститора", истакла је Петковићева.

Трибини СНСД-а у Новом Горажду присуствовали су кандидати за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице девет и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице три.



Оставите одговор