Стевандић: Србија у историји није имала јачег лидера од Вучића, чувајмо му леђа

Република Српска нема тренутно ближег и јачег заштитника од Александра Вучића и руководства Републике Србије, а јасно је да и Србија у историји није имала јачег лидера који је интегрише, развија и јача како у регионалним тако и свјетским оквирима.

понедељак, јануар 24, 2022 / 11:16

Све то је успио чувајући неутралност и стабилност Србије јачајући јој привреду, Институције и војску. Зато је дужност свих савјесних и одговорних људи са обе стране Дрине, али и у Црној Гори и дијаспори, да се огласимо и демонстрирамо своју подршку предсједнику Србије.

Планирање атентата на Александра Вучића који се етаблирао као једини носилац политике мира развоја и сарадње на Балкану, а истовремено уздигао србију не сврставајући се и не повинујући ни једној свјетској сили, говори да нарко-кланови добро прате и сарађују са геополитичким центрима моћи.

Они који то разумију чуваће му леђа, а они који то банализују или се томе изругују на овај или онај нацин, можда су дио те велике игре. Али увијек је оно што нас уједињује било веће и јаче; стоји у саопштењу за штампу предсједника Уједињене Српске, које преносимо у цјелости.



Оставите одговор