Наставак у серији: Дара из Јасеновца ће по одрастању постати Мирјана Карановић

Филм Предрага Гаге Антонијевића "Дара из Јасеновца" изазвао је бурне реакције домаће и свјетске јавности, а ускоро ћемо гледати и истоимену серију у којој ће бити приказани сусрет и судбина главних јунака 50 година касније.

понедељак, септембар 27, 2021 / 19:59

"Размишљао сам о ‘Олуји’, али сам одустао. ‘Олуја’ би на ову ‘Дару’, која почиње збјегом, била збјег на збјег. Средином октобра требало би да радимо отварање серије ‘Дара из Јасеновца’, сусрет Даре и Буде педесет година касније. Љубомир Бандовић ће играти Буду, а Мирјана Карановић ће играти Дару. Веома сам узбуђен што ћу режирати, сценарио је одличан, а њих двоје су генијални глумци", открио је Гага Антонијевић.

"Радио сам са обома раније, и знам да је ту небо граница. Биће то сјајно отварање којим ће се заокружити тај циклус. Знамо да су нека дјеца преживјела, али и да су браћа и сестре били раздвојени, послати по хрватским кућама, покатоличени…

Многи од њих се више никада нису срели, иако су преживјели. Неки јесу, установили су ко су и одакле су, а неки се траже до данашњег дана. Зато ми је важно да се циклус затвори, да њих двоје на крају одлазе, али не знамо која им је судбина", додао је Антонијевић.



Оставите одговор