Шаровић очекује у три инвестиције у Љубиње

Делегација Српске демократске странке на челу са предсједником Мирком Шаровићем присуствовала је данас обиљежавању крсне славе општине Љубиње Рођења Пресвете Богородице.

уторак, септембар 21, 2021 / 17:08

Том приликом је предсједник Шаровић истакао значај малих општина као што је Љубиње за Републику Српску и изразио увјерење да ће власт на челу са начелником Стевом Драпићем у наредном периоду учинити све да се унаприједи привредно стање у општини Љубиње.

"На том путу начелник и његов тим имају моју пуну подршку и помоћ. За останак људи је важно побољшање привредног амбијента и сигуран сам да ће начелник Драпић у наредном периоду успјети у настојањима да привреда у Љубињу стане на ноге", истакао је Шаровић.

Начелник Стево Драпић у обраћању гостима је поручио како су за општину Љубиње изузетно важни инфраструктурни пројекти.

Он је казао да је у протеклих годину дана ступио у контакт са неколико инвеститора који су заинтересовани да улажу у Љубиње и изразио очекивање да ће у овој општину три инвеститора покренути улагања.

"Наш главни циљ јесте очување и јачање Дома здравља у Љубињу, као и Средњошколског центра и надам се да ћемо успјети да задржимо ове обје институције у нашој општини", истакао је Драпић.

Након литије у Љубињу ће данас бити уприличен донаторски ручак за Одбојкашки клуб "Љубиње", један од најзначајнијих спортских колектива цијеле Републике Српске са богатом традицијом који тренутно наступа у Премијер лиги Босне и Херцеговине.



Оставите одговор