Градоначелник Бијељине нема кад за турнеју по Српској, страначки другови га посјећују у Семберији

Градоначелника Бијељине Љубишу Петровића и његове сараднике у просторијама Градске управе посјетила је делегација предвођена послаником у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Мирком Шаровићем, коју су чинили и начелник Општине Лопаре Радо Савић, начелник Општине Шамац Ђорђе Милићевић и посланик у Народној скупштини Републике Српске Томица Стојановић.

недеља, јун 20, 2021 / 23:00

–          Овдје смо да, као посланици, начелници општина и чланови Предсједништва Српске демократске странке, подржимо градоначелника Љубишу Петровића у његовом раду и настојањима да обезбиједи средства од виших нивоа власти за развојне пројекте у Граду Бијељина. Овај Град је, уз Град Бања Луку, најважнија локлана заједница у Републици Српској и, кроз порезе и доприносе, даје велики допринос Буџету Републике Српске. Вријеме је да Влада почне на адекватном нивоу да узвраћа улагањима у Бијељину и ми сматрамо да Бијељина не треба да моли за средства која јој припадају – нагласио је Шаровић.

Шаровић је истакао и да су грађани Бијељине препознали рад градоначелника Петровића, коме из дана у дан дају све већу подршку, као и да је неопходна боља сарадња Скупштине Града са градоначелником.

– Захвални смо нашим гостима на исказаној подршци Градској управи пред сутрашњи састанак са високом делегацијом представника институција Републике Српске. Нове инвестиције и инфраструктурни пројекти неопходни су за развој Бијељине и овог дијела Републике Српске, зато ћемо упорно тражити да се из републичког буџета Бијељини врати новац који јој припада – додао је градоначелник Петровић.



Оставите одговор