Радовић, истраживач из Мотика: Имамо највећи раст у Бањој Луци (од једног одборника тренутно)

Српска демократска странка у Бања Луци је у узлазној путањи и сва истраживања показују да имамо највећи раст од свих политичких партија у последњих пола године – истакнуто је на трибини Разговор са грађанима коју је Градски одбор СДС Бањалука на челу са замјеником предсједника СДС Миланом Радовићем одржао синоћ у бањалучком насељу Мотике.

петак, јун 11, 2021 / 11:51

«Много ми је драго што свакодневно нови људи пристижу у градску организацију СДС Бањалука. То је доказ да смо на добром путу. Убијеђен сам да ће управо бањалучки одбор СДС снажно допринијети побједи опозиције на изборима који ће се одржати следеће године» – истакао је Радовић у обраћању становницима бањалучког насеља Мотике.

Радовић је казао да је основни задатак вратити права обесправљеном народу, да подићи стандард како млади не би одлазили одавде.

«Управо је то циљ нашег програма са којим ћемо ускоро изаћи пред грађане, а тај програм ће дати одговоре на питање како оснажити приватни сектор, како растеретити и учинити више професионалним наш јавни сектор и како помоћи привредну активност како би Република Српска имала привредни раст и била спремна да омогући посао за све наше људе» – поручио је Радовић.

Радовић је током скупа уручио плакету Златку Сибинчићу, дугогодишњем предсједнику Мјесног одбора СДС Мотике за допринос организацији Српске демократске странке у Бањалуци.

Иванка Марковић, народни посланик СДС казала је да је прича да су сви политичари исти неодржива и да су посланици СДС-а својим дјеловањем у НСРС то показали.

«Ми имамо добре законе али имамо пасивну извршну власт, имамо пасивне органе које проводе те законе. Морамо радити све да се то промјени. Морамо тражити од извршне власти да поштује и извршава законе једнако према свима» – поручила је Марковићева.

Одборник СДС у Скупштини града Бањалука Александар Петковић казао је да скупштинска већина предвођена СНСД-ом кочи многе пројекте у Бања Луци али да ће СДС истрајати и у наредне 4 године реализовати важне пројекте за грађане Бањалуке.

«Важно је градња инфраструктуре у Бањалуци. Не може град плаћати накнаде здравственим радницима како то СНСД жели јер је то надлежност републичког нивоа. Градња путева до свих наших мјесних заједница је нешто што треба бити приоритет» – поручиио је Петковић .



Оставите одговор