Полиција ништа: Пијан и агресиван вози у пјешачкој зони

У четвртак 04.03.2021. године, око 20:45 часова, возач са словеначким таблицама регистарских ознака ЦЕ – УМ506 успио је да прође колима кроз пјешачку зону од Клинике за психијатрију до Моста КАБ у Бањој Луци. Позвана полиција није уопште изашла на лице мјеста, на којем се дуго задржао.

петак, март 5, 2021 / 14:41

Само физичка немогућност да настави, овог возача је спријечила да иде даље, а пука срећа да није повријеђен он или неко од шетача.

Повратак задњим ходом му је ишао доста теже, тако да је у једном тренутку умало ударио групу младих људи на клупи, који су због тога негодовали. На то је видно пијани возач изашао из кола и пришао им. На срећу само се вербално обрачунавао, псујући их без икакве кривице.

Позвана је полиција у 22:53, па без обзира на близину полицијске станице, патрола се никад није није појавила, са нагласком на никад, те је возач још двадесетак минута испаркиравао, заустављао возило, излазио вани, опет улазио у возило…

На крају, пошто се припадници МУП РС нису одазвали на позив, несметано се удаљио лица мјеста и отишао у непознатом правцу. Са великим изгледима да негдје друго направи саобраћајни прекршај који би могао коштати људског живота, очигледно у стању тешког пијанства и дезоријентисан.

О стању у којем се налазио, најбоље говори видео снимак у посједу Фронтал.РС.



Оставите одговор