Сања Вулић поново фиксира Тодоровића због коалиционе невјере

Сања Вулић, посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ., гостујући у емисији "У сред сриједе” на Елта телевизији, осврнула се на однос са дугогодишњим коалиционим партнером СНСД-а, Социјалистичком партијом, и на републичком и на локалном нивоу.

четвртак, фебруар 25, 2021 / 11:35

– Ја сматрам да нама Социјалисти више не могу бити коалициони партнер на локалном нивоу, нити су нам потребни. Срђан Тодоровић као кандидат није изашао на црту Борису Јеринићу него је ишао против СНСД-а. Из ових избора у Добоју имамо закључак да су наши коалициони партнери пали што је мени донекле и драго јер је Тодоровић био и предводник понављања избора у Добоју. Апсолутно ми је несхватљиво да неко ко је посланик у Народној скупштини, дио коалиције, неко ко је директор Фонда за заштиту животне средине се некоректно понаша јер није фер ни према нашем лидеру. Све што се тиче односа са Социјалистичком партијом на подручју Добоја ће бити нужно зло уколико дође до сарадње, а ја да сам на мјесту предсједника, Тодоровић више не би био на позицији директора – додала је Вулићка.

Она је навела и да Социјалистичка партија по коалиционом споразуму има 58 важних позиција, а да су показали много пута према коалиционим партнерима у Добоју некоректност.

Упитана да ли је унутар СНСД-а било људи који су допринијели поразу у појединим локалним заједницама, Вулић је одговорила:

– Ја то не могу да тврдим али сам лично јако кивна на општински одбор у Модричи и мислим да је ту била велика издаја од стране људи из СНСД-а. Појединци који су били окупљени око тадашњег начелника господина Крекића, нису могли савладати сујету. Губитак Модриче је искључиво разлог наше некоректности према нашем кандидату.



Оставите одговор