Милан Тегелтија: Да ли могу физички боравити у Ефбиху?

Предсједник Високог судског и тужилачког савјета, Милан Тегелтија, обратио се јавности путем статуса на друштвеној мрежи и констатовао да му је у Сарајеву угрожен чак и живот.

субота, новембар 28, 2020 / 21:15

С обзиром да је обављање моје дужности предсједника ВСТС са сједиштем у Сарајеву, изложено изузетно снажном противуставном и противзаконитом политичко-обавјештајном и параобавјештајном угрожавању мог физичког и личног и професионалног интегритета, са циљем моје елиминације са мјеста предсједника ВСТС, а које, иако је потпуно неуставно и незаконито, наилази на одобравање једног дијела јавности, медија,па и дијела медјународне заједнице и ОХР -а , пред мене се данас, нажалост, поставља једно основно питање?

Да ли у тако немогућим, опасним, противуставним и елементарно несигурним условима могу, ФИЗИЧКИ , даље да будем присутан у Сарајеву или Федерацији БИХ уопште. Очигледно је да сам тамо апсолутно дозвољена и легитимна мета сваке могуће незаконитости укључујући у некој крајњој линији и угрожавање мог живота.

Постало је посве јасно, када сам у Сарајеву или ФБИХ свака могућа незаконитост или незаконити атак на моју личност у мом случају постаје потпуно дозвољен па чак и пожељан.



Оставите одговор