Милуновић обишао Осмаке, Власеницу и Шековиће

Министар Душко Милуновић, члан Извршног одбора Социјалистичке партије, састао се данас са руководствима општинских одбора у Осмацима, Шековићима и Власеници.

уторак, октобар 27, 2020 / 14:05

Он је Осмацима рекао да иако се ови избори одржавају у другачијим околностима, партија и даље даје све од себе да оствари одличан резултат.

– Надамо се да ћемо препознати оне којима највише треба помоћи. Требамо бити солидарнији, што је и главна политика наше партије – рекао је Милуновић.

Петар Радић, носилац листе ОО СП Осмаци рекао је да је њихов циљ да имају представника у локалном парламенту.

– Даћемо све од себе да у томе и успијемо. Радимо на томе да на мјестима одлучивања буду прави, честити и вриједни људи који ће се срчано и искрено борити за општи интерес – рекао је Радић.

Општински одбор Социјалистичке партије Шековићи није интересна организација него скуп пријатеља који желе да покушају направити нешто добро у својој локалној заједници.

Ово је рекао Сретко Гужвић, носилац листе социјалиста и предсједник Општинског одбора Шековићи.

– Сигуран сам да својом енергијом и знањем можемо погурати Шековиће напријед путем развоја – рекао је он.

Носилац одборничке листе у Власеници Александар Еркић рекао је да на изборе излазе млади људи, неукаљани, чиста образа излазимо.

-Власеница има перспективу, за Власеницу се треба борити. Овдје могу људи да живе, да не одлазе трбухом за крухом у иностранство – рекао је Еркић



Оставите одговор