Пале, Мркоњић, Бања Лука: МУП РС подносио пријаве о кривичном дјелу "непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије"

Полицијски службеници МУП-а Републике Српске су протеклог викенда у циљу провјере поштовања ових мјера провели низ активности у сарадњи са комуналном полицијом и инспекцијским службама, те су контролама угоститељских објеката евидентирали пет кривичних дјела "Непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије".

понедељак, септембар 28, 2020 / 16:14

– Полицијски службеници Полицијске станице Пале и Јединице жандармерије Пале су на подручју општине Пале 25.09.2020. године извршили обилазак два угоститељска објеката у којима је затечено преко 50 лица. О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву који је дјело квалификовао као КД "Непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије".

– Полицијски службеници Полицијске управе Мркоњић Град су 25.09.2020. године у Мркоњић Граду извршили контролу угоститељског објекта  у којем су затекли 134 госта. Обавјештен је тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бања Луци који се изјаснио да се ради о КД "Непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије".

-Полицијски службеници Полицијске станице Лазарево и Јединице жандармерије Бањалуке су у Бањалуци 25.09.2020. године извршили рацију у угоститељском објекту, те том приликом су у објекту затекли више од 50 лица. Обавијештен  је тужилац  ОЈТ Б.Лука који се изјаснио да постоје елементи КД "Непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије".



Оставите одговор