Бореновић честитао Бечићу: Поштовани Алекса, драги пријатељу…

Предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић упутио Алекси Бечићу, предсједнику Демократске Црне Горе и ледеру коалиције "Мир је наша нација" који је на конститутивној сједници изабран за предсједника Скупштине Црне Горе.

четвртак, септембар 24, 2020 / 13:30

"Поштовани Алекса, драги пријатељу, упућујем ти најискреније честитке поводом избора за предсједника Скупштине Црне Горе. Сигуран сам да ћеш највише законодавно тијело водити часно и исправно, а да ће Црна Гора кренути путем напретка, једнакости, правде и слободе за све грађане. Изузетно сам срећан што сам и данас, а и у протеклом периоду имао више повода за честитке теби, Демократама и вашим коалиционим партнерима", пише Бореновић.

Бореновић је истакао увјереност да ће формирање нове Владе протећи у најбољем реду и да је будућност Црне Горе у добрим рукама:

"У срцима нас из Републике Српске Црна Гора је увијек била и остала блиска братска земља и вјерујем да ће та повезаност годинама расти. Дугогодишња сарадња ПДП-а и Демократа је, као и до сада, на највишем нивоу, што ћемо ускоро и потврдити сусретом и пријатељским разговором", истакао је Бореновић.



Оставите одговор