Шаровић честитао Бечићу и Кривокапићу избор на државне дужности Црне Горе

Предсједник СДС и шеф клуба посланика СДС и ПДП у Парламентарној скупштини БиХ Мирко Шаровић упутио је честитку поводом формирања нове Скупштине Црне Горе а лидеру коалиције "Мир је наша нација" и предсједнику Демократске Црне Горе Алекси Бечићу избор за предсједника Скуштине Црне Горе.

четвртак, септембар 24, 2020 / 13:18

"Срдачно Вам честитам избор за предсједника Скупштине Црне Горе уз жељу да и даље истрајете на путу напретка и демократских промјена у својој земљи. Вијести о формирању нове Скупштине Црне Горе још је једна снажна потврда да се заједништвом,  искреном вољом и трудом могу направити огромни и донедавно незамисливи  помаци,  у борби за  правду и бољи живот свих грађана.", истиче се између осталог у честитци.

Посебна честитка упућена је мандатару Здравку Кривокапићу уз увјерење да ће његовим избором Црна Гора добити нову и квалитетну владу.

"За све нас у региону, који дијелимо исте вриједности слободе и просперитета сваког човјека, ваше побједе су снажан путоказ и доказ да истина увијек побјеђује и да се за њу вриједи борити, чак и у немогућим условима" – стоји у честитци Кривокапићу. "Искрено Вам желим да се нова Влада формира што прије, како би се у потпуности спровела воља народа и како би сте што прије почели остваривати Ваше визије боље Црне Горе" – казао је Шаровић.



Оставите одговор