Ненад Стевандић

Ненад Стевандић: Извини Бореновићу, али везе Српске и Србије су најбитније

Већ смо навикли да сваки састанак и сарадња руководства Републике Српске и Србије , без обзира на повод или тему која се разматра доводи до политичке хистерије и медијских харанги које су својствене србофобним круговима у међународној заједници и регионалном окружењу.

уторак, август 25, 2020 / 11:46

Тежње за међусрпском неслогом и подјелом уз истовремено распиривање мржње према нашем народу стари су стереотипи са познатих адреса који деценијама продукују сатанизацију сваке просрпске политике , доводећи до "олује" и погрома нашег народа не либећи се најбизарнијих алибија, недостојних и непознатих у људској историји.

Уље на ватру долијевају неопрезни српски политичари попут Бранислава Бореновића који достојан страних агентура убацује и распирује сјеме подјела и међусобне мржње пред предстојећи сусрет Александа Вучића са Милорадом Додиком и Жељком Цвијановић и то тако што злоупотребљава добру вољу Александра Вучића да прими и саслуша сваког српског политичара па и њега лично.

Одговорност сваког озбиљног човјека а поготову српског политичара је да чува и његује добре односе руководства Србије и Републике Српске без обзира на личне разлике, перцепције или фрустрације, ради властитих неуспјеха или тренутне позиције.

Представљајући Уједињену Српску која баштини филозофију и стратегију уједињења, а не подјела, извињавам се уколико је моја реакција могла да повреди господина Бореновића, али наша будућност зависи од јединства и добрих односа Србије и Републике Српске и не могу да не реагујем у томе правцу, јер је то веће и важније од сваке личне импресије или интереса.



2 КОМЕНТАРА

  1. Најцрње је то што ова шкарт организација Умри Српска иде около и тражи гласове причом да они нису дио режима. Из разговора сам сазнао да је по њима режим СНСД???!
    По мени ова Умри Српска није скуп папкара и прелетача,можда за себе мисле да нису режим јер су удруга папучара.

Оставите одговор