Шаровић: Може заједнички кандидат у Сребреници, али не може Грујичић

Српска демократска странка је увијек општи интерес, интерес српског народа и Републике Српске стављала на прво мјесто и тако ће бити и овај пут на локалним изборима у Сребреници, изјавио је данас предсједник СДС Мирко Шаровић, након састанка са ОО СДС Сребреница.

понедељак, јул 6, 2020 / 17:07

Шаровић је истакао да је веома важно да странке које долазе из Републике Српске постигну договор о једном заједничком кандидату за начелника општине Сребреница и да ће Српска демократска странка покренути иницијативу за договор политичких странака око једног, заједничког кандидата.

– То треба бити неко ко је способан да све уједини, да нема хипотека иза себе и да се одговорно односи према буџету и донаторским средствима. Ми смо и прије четири године подржали садашњег начелника општине Младена Грујичића који долази из СНСД, као младог човјека који живи у Сребреници али Грујичић нажалост није оправдао повјерење народа. Због тога треба тражити друго заједничко рјешење, уколико желимо да остваримо побједу у Сребреници – наглашава Шаровић.

Он истиче да је за СДС најважније да кандидат буде најквалитетније могуће рјешење за Сребреницу, човјек који ће радити на развоју Сребренице и задржавању становништва и који ће бити отворен за дијалог са свима и фер и у даљим међустраначким односима.

– У том смислу СДС из својих редова као кандидата за начелника Сребренице предлаже господина Милисава Марјановића за кога смо увјерени да може успјешно проводити и реализовати заједничке интересе народа и водити ову локалну заједницу. Вјерујемо да се и друге политичке партије које долазе из Републике Српске могу окупити око овог кандидата јер се ради о особи која, за разлику од актуелног начелника, иза себе нема било кавих хипотека, особи која ће се засигурно одговорно односити према свим грађанима и истрајно радити на развоју ове средине – закључио је Шаровић.



1 КОМЕНТАР

  1. Љубав према криминалу и криминалцима јесте највећа врлина СНСД али исто тако СНСД воли Сарајево и брата Бакира,кад ови из СНСД изгубе Сребреницу такозвани, измишљени и лажни српски члан пијан на Режимској 1 похвалиће се побједом у Бања Луци, Бијељини,… а за губитак Сребренице окривити Мирсада и Др Агана.
    Грујичића поставе за савјетника негдје и ту је КРАЈ,тако то иде у СНСД, срби Сребренице су свакако таоци живота.
    Једино што је чудно у читавој овој причи је то што Мирсо и Др Аган имају став,они су по природни лабилни слиједили су јунца на референдуму и свим промашајима тако да све ово личи да и они свјесно чине уступак Бакиру Изетбеговићу.
    После избора опет ће најперспективнији издајници бити у Сарајеву!
    Аферим Бакире!

Оставите одговор