Радо Савић: Небитно да ли је Мићић купљен или уцијењен

Свима је дефинитивно јасно да господина Мићу Мићића и људе окупљене око њега руководи искључиво лични интерес. Да ли се Мићић продао или је нечим уцијењен, то је више и небитно – истакао је Радо Савић, замјеник предсједника СДС.

среда, мај 27, 2020 / 00:11

Замјеник предсједника СДС наглашава да нико никад из СДС-а није тражио од Мићића да се било који интерес за развој града не реализује.

"Инсистирали смо да се пројекти реализују и додатно афирмишу што је било примјетно по досадашњем развоју Бијељине који је био бољи него развој неких других средина гдје је на власти био СНСД. Међутим, господин Мићић, несигуран у своју изборну побједу, се одлучио на чин издаје и поклонио се политичком противнику који је цијело ово вријеме радио на растурању опозиције и куповини папака што је успио и у Семберији." – казао је Савић.

Савић истиче да Мићићево правдање да бјежи од СДС јер кроз ту опцију не може добити пројекте говори о недемократском амбијенту у Републици Српској, што Мићић овим потезом и признаје. "Сматрам да ће народ Семберије и Мајевице остати уз Српску демократску странку и оно што свакодневно чујем су ријечи тешког разочарења у Мићића и његову групу уз констатацију већине грађана да они на овај начин гледају себе а не грађане Семберије" – закључио је Савић.



1 КОМЕНТАР

  1. Битно је да је Симо смислио превару и поганштину са Младеном Крстајићем, да се Крстајић „као обрачуна“ са Мићом а заправо су оба режимски папци.
    https://noviglas.info/2020/02/06/sastanak-u-bijeljinskom-restoranu-monako-na-pomolu-povratak-krstajica-na-celo-radnika-foto/

Оставите одговор